Fysiotherapeute

Op maandagochtend en donderdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig

Zij zal op die uren cliënten begeleiden maar je kunt met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht.Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De fysiotherapeute stelt enkele aanvullende vragen en doet, waar nodig, een kort onderzoek. Daarna krijg je advies met betrekking tot het vervolgtraject. Behandelingen vinden plaats in de praktijk van De Toren Zorgcentrum voor volwassenen en kinderen aan de Torenstraat 3 in Kesteren. Sportbegeleiding vindt plaats in ons sportcentrum.

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.