Voeding

  • Al vaker geprobeerd af te vallen en kwam je toch weer aan?
  • Wil je graag gewicht verliezen op een gezonde manier zonder crashdieet?
  • Ben je er klaar voor om blijvend gewicht te verliezen en niet meer mee te doen aan het jojo-effect?
Als je bovenstaande vragen met "ja" kunt beantwoorden, dan is het voor jou misschien wel tijd om ons Lijfstijl programma te volgen.

Voedingseducatie

Hét unieke lifestyle programma dat werkt met de nadruk op voedingseducatie en gedragsverandering. Al dan niet ondersteund met een sportprogramma. Diëten werken op zich heel prima. Je valt er vaak snel vele kilo's van af. Maar het grote nadeel van een dieet is dat het niet blijvend is. Na een tijdje komen de kilo's er weer bij. Je bent weer teruggevallen in oude gewoontes en je krijgt te maken met het jojo-effect. Wanneer je een dieet volgt krijg je vaak te horen wat je wel en niet mag eten. Je krijgt verschillende lijstjes met "goede" en "slechte" producten en vaak moet je je houden aan voorop gestelde weekmenu's.

Duurzaam Afslanken

Een programma gericht op voedingseducatie en gedragsverandering zorgt ervoor dat het resultaat blijvend is. Na een uitgebreide intake waarbij we je wegen en meten en je eet en leefgewoontes in kaart brengen, ga je aan de slag met een individueel programma. Met realistische doelstellingen zodat resultaten haalbaar zijn, jij het gewicht haalt waarbij jij je prettig voelt en niet terug valt in oude gewoontes.

We werken met verschillende programma's, samen bepalen we welke mate van begeleiding je nodig hebt. Het uitgangspunt is altijd ons online begeleidingsportaal waar je altijd en overal toegang hebt tot jouw unieke programma.
"Nu ben ik fitter en zit lekkerder in m’n vel! Zonder mijn coach Petra had ik dit niet gered! Zij heeft me inzicht gegeven in m’n eetpatroon en heb daardoor een gezonde levensstijl!"
- Jacklien -


Wil jij je ook weer fit voelen en inzicht krijgen in je eetpatroon?

Neem contact op

LOSSE LES

€ 25,50

10-STRIPPENKAART

€ 232,50

lijfstijl Check & Schema

• 1x per maand een meting en gesprek over je voortgang
• Maandelijks een nieuw trainingsschema afgestemd op jouw doelstelling €30,95 per maand*

Lijfstijl Basis

• Online voedingsdagboek op je telefoon, tablet en pc
• Online contact met je coach
• 2x per maand een meting
• Voedingsplan
• Voortgangsregistratie
€51,95 per maand*

Lijfstijl Compleet

• Lijfstijl Basis +
• Maandelijks trainingsschema op maat
€61,95 per maand*


*Toelage: Eénmalige opstartkosten Lijfstijl programma €30,00

Wil je meer informatie over ons Lijfstijl programma?

Neem contact op

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.