Inschrijven bij Arnold’s gym

Clubkaart

Arnold’s Gym werkt met een clubkaart, deze krijg je éénmalig  gratis van ons. Indien je de clubkaart kwijtraakt wordt er € 10,- in rekening gebracht voor een nieuwe. Zonder clubkaart geen toegang tot het sportgedeelte.

Overstapservice

Sport je ergens anders, maar zou je eigenlijk bij Arnold's Gym willen sporten? Neem dan je sportschoolcontract mee en sport bij ons de resterende tijd van dat contract voor het verschil in abonnementsgeld*

*Daarna gaat bij ons je jaarcontract in

Schrijf je hier in!Geslacht
Door op de verzendknop te drukken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Arnold's Gym en geeft u te kennen uw gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. Tevens machtigt u Arnold's Gym om maandelijks het bedrag, dat bij het corresponderende abonnement hoort, te incasseren. Onze tarieven en acties kunt u hier terugvinden.

In het geval dat achteraf blijkt dat uw gegevens niet naar waarheid ingevuld zijn, behouden wij ons het recht voor het lidmaatschap eenzijdig te annuleren. Wanneer dit voorkomt, dan kunt u een nieuw lidmaatschap afsluiten aan de balie.

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.