House of nutrition

Only for winners!

Een Nederlands gerenommeerd merk met 31 jaar ervaring. Met behulp van een premium kwalitatief topassortiment ben je hier als topsporter aan het juiste adres. Door jarenlange expertise is M Double You de meest betrouwbare leverancier met een vlekkeloos trackrecord.

Makkelijk oplosbare supplementen en altijd de lekkerste smaken!

Het productassortiment is opgebouwd uit hoogwaardige grondstoffen van erkende leveranciers. Voor de producten van M Double You worden alleen de beste ingrediënten gebruikt, voorzien van trademarks. Denk hierbij onder andere aan PeptoPro®, Creapure®, Kre-Alkalyn® en Kyowa® .

Alle fabrikanten zijn voorzien van certificaten, waaronder het GMP-certificaat, ISO 22000, HACCP, Informed Sports en ze zijn NZVT getest.

Uitsluitend het gebruik van ingrediënten die aan de regels voldoen van voedselveiligheid en voedselkwaliteit van de Europese Unie (EU).Wil je meer informatie? 

Neem contact op

LOSSE LES

€ 25,50

10-STRIPPENKAART

€ 232,50

lijfstijl Check & Schema

• 1x per maand een meting en gesprek over je voortgang
• Maandelijks een nieuw trainingsschema afgestemd op jouw doelstelling €30,95 per maand*

Lijfstijl Basis

• Online voedingsdagboek op je telefoon, tablet en pc
• Online contact met je coach
• 2x per maand een meting
• Voedingsplan
• Voortgangsregistratie
€51,95 per maand*

Lijfstijl Compleet

• Lijfstijl Basis +
• Maandelijks trainingsschema op maat
€61,95 per maand*


*Toelage: Eénmalige opstartkosten Lijfstijl programma €30,00

Wil je meer informatie over ons Lijfstijl programma?

Neem contact op

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.