Arnold’s Gym overstapservice

Zit je bij een andere sportschool aan een contract vast maar eigenlijk wil je heel graag bij Arnold’s Gym sporten? Nou dat kan!

Overstappen naar Arnold’s Gym is heel eenvoudig. Met de gratis overstap service tot maximaal 6 maanden is het heel simpel om van sportschool te veranderen.

Wat houdt onze overstapservice in:

Wanneer je besluit om over te stappen is het de bedoeling dat je zelf je huidige abonnement opzegt bij je huidige sportschool. Gedurende de opzegperiode kun je al GRATIS sporten bij Arnold’s Gym! Je abonnement gaat pas lopen als de opzegperiode verlopen is en je geen betalingsverplichtingen meer hebt naar de andere sportschool.

Hoe werkt de Overstapservice?

  1. Zeg je abonnement bij de andere sportschool op.
  2.  Schrijf je in bij Arnold’s Gym voor een voordelig jaarabonnement en je kunt gelijk beginnen met sporten!
  3.  De betaling gaat pas lopen als de opzegging definitief is bij de andere sportschool. Dus wel het voordeel van meteen beginnen en geen dubbele contributie.

Wil je meer informatie over de Overstapservice? Wij helpen je graag verder.

Ons aanbod

Sporten is voor iedereen. Leeftijd of gewicht mag geen belemmering zijn om te sporten. Voor ons is namelijk iedereen gelijk. Of je nu gevorderd of beginner bent. Wat wij belangrijk vinden is om samen met jou af te stemmen wat je doel is en hoe we deze op gezonde en verantwoorde wijze kunnen behalen. Jij bepaalt je eigen tempo en wij zullen jou daar deskundig in begeleiden.

Vragen, klachten of korte
screening?

Op maandagochtend en dinsdagavond is er bij ons een fysiotherapeute aanwezig. Zij zal op die uren cliënten begeleiden. Ook kan je met vragen of klachten voor een korte screening ook bij haar terecht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.