Voeding

Al vaker geprobeerd af te vallen en kwam je toch weer aan? Wil je graag gewicht verliezen op een gezonde manier zonder crashdieet? Ben je er klaar voor om blijvend gewicht te verliezen en niet meer mee te doen aan het jojo-effect?

Voedingseducatie

Hét unieke lifestyle programma dat werkt met de nadruk op voedingseducatie en gedragsverandering. Al dan niet ondersteund met een sportprogramma. Diëten werken op zich heel prima. Je valt er vaak snel vele kilo's van af. Maar het grote nadeel van een dieet is dat het niet blijvend is. Na een tijdje komen de kilo's er weer bij. Je bent weer teruggevallen in oude gewoontes en je krijgt te maken met het jojo-effect. Wanneer je een dieet volgt krijg je vaak te horen wat je wel en niet mag eten. Je krijgt verschillende lijstjes met "goede" en '"slechte" producten en vaak moet je je houden aan voorop gestelde weekmenu's.

Duurzaam afslanken

Een programma gericht op voedingseducatie en gedragsverandering zorgt ervoor dat het resultaat blijvend is. Na een uitgebreide intake waarbij we je wegen en meten en je eet en leefgewoontes in kaart brengen, ga je aan de slag met een individueel programma. Met realistische doelstellingen zodat resultaten haalbaar zijn, jij het gewicht haalt waarbij jij je prettig voelt en niet terug valt in oude gewoontes.

We werken met verschillende programma's, samen bepalen we welke mate van begeleiding je nodig hebt. Het uitgangspunt is altijd ons online begeleidings portaal waar je altijd en overal toegang hebt tot jouw unieke programma.

Meer weten?

Bel Arnolds Gym, 0488 - 844 289
Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Ik ben op de hoogte, sluit deze balk.